درخشش تیم شطرنج دختران دانشگاه تهران در رقابت های لیگ برتر کشور

تیم دانشگاه تهران عنوان سوم رقابت های لیگ برتر شطرنج بانوان‌ کشور را کسب کرد
درخشش تیم شطرنج دختران دانشگاه تهران در رقابت های لیگ برتر کشور

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، تیم دانشگاه تهران عنوان سوم رقابت های لیگ برتر شطرنج بانوان‌ کشور را کسب کرد.  مدال طلای انفرادی میز یک نصیب آناهیتا زاهدی فر، دانشجوی دانشگاه تهران شد.

مسابقات لیگ برتر شطرنج بانوان کشور به میزبانی هیئت شطرنج استان گیلان به خط پایان رسید و‌ دختران شایسته دانشگاه تهران با کسب ۵ پیروزی و ۲ شکست، عنوان سوم رقابت ها را به خود اختصاص دادند.  تیم دانشگاه که‌خود را برای رقابت های منطقه ای(کسب سهمیه المپیاد ۱۴۰۲) آماده می کند در ۷ دیدار انجام شده موفق به شکست تیم های فلک الافلاک لرستان، فیل خوب اراک، باشگاه ذهن برتر زنجان، نوین رشت و پیشگام‌سلامت پایدار شد.

تیم های اول و دوم این رویداد، پیشگام نوین تهران و ابتکار لنگرود بودند.  همچنین چهارنفر از بازیکنان تیم، موفق به کسب مدال انفرادی شدند. غیر از زاهدی فر، وصال حامدی نیا؛ برنز میز ۲، سیده فاطمه ساداتی؛ برنز میز ۳ و آناهیتا غلامی؛ نقره میز ۴ را بدست آوردند.  اعضا تیم دانشگاه در این رویداد معتبر عبارت بودند از: آناهیتا زاهدی فر، وصال حامدی نیا، سیده فاطمه ساداتی، آناهیتا غلامی

هستی هادی مربی

مربی و سرپرست: محمد ابراهیم زاده