اولین همایش پیاده روی به مناسبت هفته مقاومت در دانشگاه تهران

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۹ کد : ۳۹۰۱۸ خبر رویدادهای جاری
اولین همایش پیاده روی به مناسبت هفته مقاومت در دانشگاه تهران برگزار شد
اولین همایش پیاده روی به مناسبت هفته مقاومت در دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، اولین همایش پیاده روی به مناسبت هفته مقاومت در دانشگاه تهران برگزار شد. این رویداد ورزشی روز دوشنبه ۱۱ دی ماه با حضور همکاران دانشگاه تهران پس از مراسم پر فیض زیارت عاشورا آغاز گردید.

همایش پیاده روی به مناسبت هفته مقاومت از مزار شهدای گمنام در پردیس مرکزی دانشگاه تهران آغاز شد،  پس از 45 دقیقه پیاده روی همکاران در کنار مزار شهدای گمنام با شهدای محور مقاومت تجدید عهد کردند. در این همایش ورزشی خانواده دانشگاه تهران، پس از غبار روبی مزار شهدای گمنام و هدیه گل به مزار مطهر شهدا، میثاق نامه تجدید میثاق توسط نماینده ورزشکاران قرائت شد. در پایان این مراسم، به 14 نفر از شرکت کنندگان، به قید قرعه جوایزی اعطا شد.

.