برگزاری مسابقات هفته مقاومت "ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی" دانشگاه تهران

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۳ کد : ۳۸۸۶۴ خبر رویدادهای جاری
برگزاری مسابقات هفته مقاومت "ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی" دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، یک دوره مسابقات همگانی به منظور گرامیداشت هفته مقاومت "ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی" دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

این رویداد ورزشی به منظور تداوم فعالیت‌های ورزشی خانواده دانشگاه تهران تدارک دیده شده است.  بهانه‌ای برای حضور ارزشمند همکاران عزیز در سالن‌های ورزشی در رشته های پرتاب دارت، تیراندازی با تفنگ و شوت گل کوچک، و ایجاد محیطی صمیمی و دوستانه برای یک دورهمی در خانواده دانشگاه تهران.

مسابقات هفته مقاومت در بازه 11 الی 13 دی ماه با حضور همکاران دانشگاه تهران در سالن‌های شماره یک و دو و سالن تیراندازی دانشکدگان فنی  برگزار می‌گردد.

آئین نامه مسابقات

.