برتری تیم دانشگاه تهران در مسابقات تنیس روی میز هیات استان تهران

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۳۸۸۳۶ خبر رویدادهای جاری
برتری تیم دانشگاه تهران در مسابقات تنیس روی میز هیات استان تهران

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، تیم دانشگاه تهران در دو بخش انفرادی و دوبل مسابقات تنیس روی میز هیات استان تهران به مقام اول دست یافت.

در این رویداد ورزشی که به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، مجموعه دانشگاه‌های استان تهران؛ دانشگاه‌های وزارت علوم، علوم پزشکی و علمی کاربردی حضور داشتند.

در بخش دوبل؛ امیرحسین و امیرعلی آدمی نژاد از دانشگاه تهران مقام اول را کسب کردند. پوریا سخایی (علوم پزشکی ایران)-امیررضا جمالی (علوم پزشکی شهید بهشتی) مقام دوم، و محمدمهدی عباسی (علمی کاربردی)-کوشا باقری (شهید بهشتی)  مقام سوم را کسب نمودند.

در بخش انفرادی؛ امیرحسین آدمی نژاد از دانشگاه تهران مقام اول، امیرعلی آدمی نژاد از دانشگاه تهران مقام دوم  و امیررضا جمالی(علوم پزشکی شهید بهشتی) پوریا سخایی(علوم پزشکی ایران) از دانشگاه مشترکا مقام سوم را کسب نمودند.

تیم اجرایی و تیم فنی مسابقات

عبدا.. مهدوی (مسئول مسابقات)، حمیدرضا فراتی (سرداور مسابقات)، رضا شکاری، امیرحسین پناهی، ودود حمیدی، دکتر گلشاهی و محمد زینعلی

این مسابقات روز یکشنبه به تاریخ 3 دی ماه سال جاری در دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.

.