راهیابی تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه تهران به مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتسال چند جانبه کشور عراق – گرامیداشت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس

به گزارش اداره کل تربیت بدنی، تیم فوتسال دانشگاه تهران در مسابقات فوتسال چند جانبه کشور عراق گرامیداشت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

این رویداد ورزشی که در کشور عراق و در شهر کربلا برگزار می‌شود، تا ششم دی ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.  در ادامه مسابقات، تیم دانشگاه تهران در مقابل تیم دانشگاه طوسی عراق با نتیجه 5 بر 3 به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

این مسابقات تحت عنوان "قاده النصر" رهبران پیروزی در کشور عراق در حال برگزاری است. ترکیب تیم دانشگاه تهران در این رویداد ورزشی به شرح ذیل می‌باشد:

بازیکنان دانشجوی دانشگاه تهران؛ علیرضا خردمند، احسان قلی پور، محمد ابریشم کار، علی موسی حسینی، امیر حسین خائف زاده، سید صالح خوانساری، مهدی کیانی، مهدی وحیدی، عارف فخرائی نیا، علیرضا شیخی، مهران عابدینی، احمد جوان، سید عرفان غروی، آرمان نشانی خوش، محمد آقا زاد و مهدی جلالی. به مربیگری محمد رضا حیدریان (دانش آموخته دانشگاه تهران و سرمربی سابق فوتسال کشور) و سرپرستی اصغر نقیب موید.

.