رقابتهای فوتسال چند جانبه به مناسبت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در کشور عراق برگزار خواهد شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، به مناسبت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس مسابقه فوتسال تحت عنوان "قاده النصر" رهبران پیروزی در شهر کربلا برگزار خواهد شد. بنابراین گزارش از کشور ایران سه تیم فوتسال از دانشگاه های؛ تهران، فردوسی مشهد و دانشگاه آزاد اهواز در این رقابت‌ها شرکت خواهند کرد. این رقابت‌ها از 3 الی 6 دی ماه به میزبانی کشور عراق در شهر کربلا برگزار خواهد شد.

ترکیب تیم دانشگاه تهران در این رویداد ورزشی به شرح ذیل می‌باشد:

تیم دانشگاه تهران با ترکیب علیرضا خردمند، احسان قلی پور، محمد ابریشم کار، علی موسی حسینی، امیر حسین خائف زاده، سید صالح خوانساری، مهدی کیانی، مهدی وحیدی، عارف فخرائی نیا، علیرضا شیخی، مهران عابدینی، احمد جوان، سید عرفان غروی، آرمان نشانی خوش، محمد آقا زاد و مهدی جلالی. به مربیگیری محمد رضا حیدریان(دانش آموخته دانشگاه تهران و سرمربی سابق فوتسال کشور) و سرپرستی اصغر نقیب موید در این مسابقات شرکت خواهند کرد.

تیم دانشگاه تهران امروز با هدایت دکتر نوری مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران به سمت کشور عراق حرکت کردند.

.