مسابقات رشته کشتی آزاد و فرنگی بیستمین جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی یادواره شهدای دانشجو

۰۲ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۶ کد : ۳۸۷۲۹ خبر رویدادهای جاری
مسابقات رشته کشتی آزاد و فرنگی بیستمین جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی دانشجویان دانشگاه تهران یادواره شهدای دانشجو

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی؛ مسابقات کشتی روز 15 آذرماه سال جاری، و زیر نظر کادر داوری وفنی به سرپرستی حسن محمودآبادی انجام شد. دراین رویداد ورزشی شرکت کنندگان از پردیس / دانشکدگان / دانشکده های مدیریت، روان شناسی و علوم تربیتی، کشاورزی ومنابع طبیعی، علوم ورزشی و  تندرستی، هنرهای زیبا، علوم اجتماعی، زبانهای خارجی، علوم، ادبیات و علوم انسانی، مدیریت، دامپزشکی، فنی واقتصاد، فارابی، ابوریحان، کیش، ارس، فنی فومن و الهیات حضور داشتند.

این مسابقات در سالن شماره یک اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد و نتایج زیر برای دانشجویان حاصل گردید.

مسئول برگزاری: محمد شهرابی

1. کلیه مقام ها با رعایت فرمول N-1 اعلام گردد)ماده هایی که تعداد شرکت کننده های آن کمتر از 5 نفر می باشد)

.