برگزاری مسابقات تیراندازی با تفنگ و تپانچه به میزبانی دانشگاه تهران - هیئت استان تهران فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی

۰۲ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۸ کد : ۳۸۷۲۵ خبر رویدادهای جاری
برگزاری مسابقات تیراندازی با تفنگ و تپانچه به میزبانی دانشگاه تهران از سری مسابقات هیئت استان تهران فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی؛ دومین دوره  مسابقات تیراندازی با تفنگ و تپانچه دانشجویان دانشگاههای استان تهران (دانشگاه‌های وزارت علوم، وزارت بهداشت، پیام نور، آزاد، علمی کاربردی و غیر اتفاهی) روز سه شنبه مورخ 28/09/1402 به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو برگزار شد.

این رویداد ورزشی در سالن تیراندازی پردیس دانشکدگان فنی به میزبانی دانشگاه تهران با حضور دانشجویان پسر از دانشگاه‌های استان تهران برگزار گردید.

نخستین دوره این مسابقات نیز در آذرماه سال 1400 (دوران شیوع کرونا) به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد.

مسئول رشته: الهام بهرامی

نتایج مسابقات به شرح زیر اعلام می گردد :

.