مسابقات جودو - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۳ کد : ۳۸۵۷۸ خبر رویدادهای جاری
مسابقات جودو - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران یادواره شهدای دانشجو
مسابقات جودو - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی؛ در ادامه مسابقات بیستمین جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران -   یادواره شهدای دانشجو  روز یکشنبه 19 آذر ماه سال جاری مسابقات جودو دانشگاه برگزار شد.  در این مسابقات ورزشکاران از پردیس/دانشکدگان/دانشکده‌های علوم ورزشی و تندرستی، علوم، فناوری کشاورزی ابوریحان، هنرهای زیبا، کیش، کشاورزی و منابع طبیعی، مدیریت وعلوم اجتماعی حضور داشتند.

این رویداد ورزشی در سالن شماره یک اداره کل تربیت بدنی برگزار شد. در نهایت ارزیابی نفرات برتر توسط سرپرست فنی استاد شمیرانی و کمک مربی آقای علیزاده صورت گرفت و نفرات برتر برای حضور در مسابقات المپیاد کشوری دعوت شدند.

با پیشنهاد استاد فنی برای تمرینات آمادگی تیم جهت حضور در مسابقات کشوری، دانشجویان روز‌های زوج از ساعت 18:00 الی 20:00 در سالن کشتی دانشکده علوم ورزشی و تندرستی حاضر خواهند شد.

سرپرست و مسئول رشته: محمدحسن رستمیان

.