مسابقات کاراته دختران - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۲ کد : ۳۸۵۰۶ خبر رویدادهای جاری
مسابقات کاراته دختران - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران یادواره شهدای دانشجو
مسابقات کاراته دختران - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی؛ در ادامه مسابقات بیستمین جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران -   یادواره شهدای دانشجو  روز دوشنبه 6 آذر ماه سال جاری مسابقات کاراته دختران دانشگاه برگزار شد.  در این مسابقات ورزشکاران از پردیس/دانشکدگان/دانشکده‌های علوم ورزشی و تندرستی، علوم، فناوری کشاورزی ابوریحان، هنرهای زیبا، البرز، کشاورزی و منابع طبیعی و مدیریت حضور داشتند.

این رویداد ورزشی در دو ماده کاتا و کومیته در سالن شماره یک اداره کل تربیت بدنی برگزار شد. در نهایت ارزیابی نفرات برتر توسط سرپرست فنی مسابقات شیهان لمیا فارسی  صورت گرفت و نفرات برتر برای حضور در مسابقات المپیاد کشوری دعوت شدند.

مسئول برگزاری مسابقات: الهام بهرامی