مسابقات شنای پسران - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۵ کد : ۳۸۵۰۵ خبر رویدادهای جاری
مسابقات شنای پسران - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران یادواره شهدای دانشجو
مسابقات شنای پسران - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی؛ در ادامه مسابقات بیستمین جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران – یادواره شهدای دانشجو روز یک‌شنبه  12 آذر ماه 1402 مسابقات شنای پسران برگزار گردید.

در این دوره از رقابت‌ها  در بخش پسران شرکت کننده‌ها از پردیس/دانشکدگان/ دانشکده‌های حقوق و علوم سیاسی، فنی فومن، کارآفرینی، کشاورزی و منابع طبیعی، ابوریحان، روانشناسی و علوم تربیتی، علوم، فارابی، فنی، کیش، هنرهای زیبا، تجارت و مالیه، علوم اجتماعی، دامپزشکی، علوم ورزشی و تندرستی و البرز حضور داشتند.

این مسابقات در سالن شنای دانشکده علوم ورزشی و تندرستی از ساعت 13 صبح لغایت 17 با حضور عوامل فنی مسابقات و سرپرستان ورزشی برگزار شد.

مسئول برگزاری: محمد حسن رستمیان

.