۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۷ کد : ۳۸۴۶۳ خبر رویدادهای جاری
مسابقه دوستانه فوتبال بین دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشکده علوم ورزشی و تندرستی به مناسبت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، به مناسبت روز دانشجو یک دوره مسابقه دوستانه فوتبال بین دانشجویان و کارکنان و اعضای هیات علمی دانشکده علوم ورزشی و تندرستی (خیابان کارگر شمالی، بعد از خیابان جلال آل احمد) برگزار خواهد شد.

این مسابقه که با حضور ریاست محترم دانشگاه تهران برگزار می شود روز سه‌شنبه 21 آذر ساعت 13 در زمین فوتبال دانشکده علوم ورزشی و تندرستی اجرا می‌گردد.