اولین دوره مسابقات کشتی پهلوانی در استان تهران

۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۱ کد : ۳۸۴۵۹ خبر رویدادهای جاری
مسابقات کشتی پهلوانی و زورخانه ای در راستای گسترش ورزش های سنتی ایران
اولین دوره مسابقات کشتی پهلوانی در استان تهران

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، هیات ورزش‌های دانشگاهی استان تهران با همکاری اداره کل تربیت بدنی دانشگاه اولین دور از مسابقات کشتی پهلوانی را برگزار می‌کند.

به نقل از دکتر نوری مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران؛ برای گسترش ورزش‌های سنتی در ابتدای سال جاری جلسات متعددی با فدراسیون ورزش‌های بومی و محلی برگزار گردید و تصمیم گرفته شد برای گسترش این گروه از ورزش‌های ایران زمین هدف گذاری خاصی صورت گیرد.

دور اول این مسابقات در اردیبهشت ماه سال جاری در سطح دانشگاه تهران برگزار گردید و با استقبال پرشور دانشجویان روبرو شد. این دوره از مسابقات در سالن شماره یک اداره کل تربیت بدنی روز سه شنبه 21 آذر ماه ساعت 14با حضور دانشگاه های استان تهران برگزار خواهد شد.