فراخوان استعدادیابی دو و میدانی دختران

۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۶ کد : ۳۸۴۴۶ خبر رویدادهای جاری
فراخوان استعدادیابی دو و میدانی دختران همزمان با مسابقات دو و میدانی دختران - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران یادواره شهدای دانشجو
فراخوان استعدادیابی دو و میدانی دختران

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی؛ در ادامه مسابقات بیستمین جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران – یادواره شهدای دانشجو طرح بزرگ استعداد یابی ورزشی در رشته های انفرادی آغاز شده است.

به نقل از دکتر نوری مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه، در این طرح تلاش می گردد در خلال مسابقات بیستمین جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران از استعدادهای برتر ورزشی به منظور حضور در مسابقات کشوری و بین المللی دعوت شود. به این منظور، در این دوره از مسابقات دو و میدانی دختران این طرح اجرا می گردد.