مسابقات شطرنج - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی

۱۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۰ کد : ۳۸۴۰۰ خبر رویدادهای جاری
مسابقات شطرنج - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران یادواره شهدای دانشجو
مسابقات شطرنج - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی؛ در ادامه مسابقات بیستمین جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران –  یادواره شهدای دانشجو روزهای سه شنبه  و چهارشنبه 7 و 8 آذر ماه 1402 مسابقات شطرنج برگزار گردید.

این مسابقات در دو بخش دختران و پسران در سالن باشگاه دانشجویان معاونت فرهنگی برگزار شد. ورزشکاران از دانشکدگان/ دانشکده‌های مدیریت، الهیات و معارف اسلامی، کیش، کشاورزی و منابع طبیعی، ابوریحان، ژئوفیزیک، علوم، ادبیات و علوم اسلامی، فنی، بیوفیزیک، زبانهای خارجی، هنرهای زیبا، تجارت و مالیه، اقتصاد، دامپزشکی، علوم اجتماعی، دامپزشکی، علوم ورزشی و تندرستی و جغرافیا در این دوره از مسابقات حضور داشتند.

سرپرست رشته: محمد ابراهیم زاده

در خاتمه نتایج مسابقات به شرح زیر جمع بندی و لوح به حاضران اهدا شد:

.