مسابقات کاراته - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی

۱۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۶ کد : ۳۸۳۹۹ خبر رویدادهای جاری
مسابقات کاراته - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران یادواره شهدای دانشجو
مسابقات کاراته - بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی؛ در ادامه مسابقات بیستمین جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران – یادواره شهدای دانشجو روز دوشنبه  6 آذر ماه 1402 مسابقات کاراته در سالن شماره یک برگزار گردید.

در این مسابقات ورزشکاران از دانشکدگان/دانشکده های البرز ، فنی ، علوم ورزشی و تندرستی  ، علوم، ادبیات و علوم انسانی و، روانشناسی و علوم تربیتی حضور داشتند.

دانشجویان روز دوشنبه مورخ 6/9/1402 جهت حضور در مسابقات در سالن شماره یک حاضر شدند و پس از وزن کشی زیر نظر مربی  به اجرای کاتا  (مبارزه فرضی) و کومیته (مبارزه فیزیکی)  پرداختند.

سرپرست فنی: شیهان لمیا فارسی

سرپرست رشته : مهدی خسروی