مسابقات ورزشی دانشکده فناوری کشاورزی ابوریحان - به مناسبت هفته تربیت بدنی

۰۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۶ کد : ۳۸۱۸۱ خبر رویدادهای جاری
در راستای ترویج ورزش همگانی و ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان، واحد تربیت بدنی دانشکده فناوری کشاورزی ابوریحان مجموعه ای از مسابقات همگانی را برگزار کرد.
مسابقات ورزشی دانشکده فناوری کشاورزی ابوریحان - به مناسبت هفته تربیت بدنی

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی؛ در راستای ترویج ورزش همگانی و ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان، واحد تربیت بدنی دانشکده فناوری کشاورزی ابوریحان مجموعه ای از مسابقات همگانی را بر اساس بخشنامه ارسالی از طرف اداره کل تربیت بدنی دانشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی و دفاع مقدس از تاریخ 8/07/1402 لغایت 08/08/1402 برگزار کرد.

این مسابقات در دو بخش آقایان و خانم ها و هفت رشته ورزشی " گل کوچک، دارت ،دال پلان، هفت سنگ مهارتی، دارت، دوزپا و لی لی" بین دانشجویان و کارکنان برگزار شد که با استقبال شایسته دانشجویان و کارکنان عزیز روبرو شد.