آغاز بیستمین جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران

۰۶ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۲ کد : ۳۸۱۴۴ خبر رویدادهای جاری
یادواره شهدای دانشجو در هفته بسیج
آغاز بیستمین جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران

افتتاحیه بیستمین جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران همزمان با یادواره شهدای دانشجو در هفته بسیج با مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر روز شنبه 4 آذر ساعت 10 صبح در رشته دوبل و انفرادی در سالن شماره یک آغاز گردید.

در این دوره از مسابقات دانشجویان ورزشکار دختر از دانشکدگان/دانشکده های ادبیات، علوم اجتماعی، اقتصاد، علوم ورزشی و تندرستی، ابوریحان، علوم، فنی، تجارت مالیه، هنرهای زیبا، فارابی و مطالعات جهان حضور داشتند.

مقام آوران رشته تنیس روی میز

رشته انفرادی تنیس روی میز:

مقام اول شایسته باقری فرد از دانشکده علوم ورزشی و تندرستی

مقام دوم کیانا قصری از دانشکدگان فنی

مقام سوم مشترک: سارا محمدی و آنا کشیشی هر دو از دانشکده علوم ورزشی و تندرستی

رشته دوبل تنیس روی میز:

مقام اول: آنا کشیشی، شایسته باقری فرد از دانشکده علوم ورزشی و تندرستی

مقام دوم: کیانا قصری،یگانه شاوردی از دانشکدگان فنی

مقام سوم مشترک: مرضیه معمار و فائزه یارعلی از دانشکدگان فارابی ودینا یحیی زاده و غزل عاطف از دانشکدگان ابوریحان

تیم داوری این دوره از مسابقات را خانم میربابایی (سرداور)و خانم ها فرد ،کمالی و خاک آبی (داور) عهده دار بودند.

مسئول رشته: خانم بهناز صالح آبادی