نشست هم اندیشی اولین المپیاد دانشجویی دانشگاههای شهر تهران برگزار شد

۰۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۵ کد : ۳۸۱۲۰ خبر رویدادهای جاری
اولین المپیاد ورزش دانشجویی شهر تهران
نشست هم اندیشی اولین المپیاد دانشجویی دانشگاههای شهر تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی؛ نشست هم اندیشی اولین المپیاد دانشجویی آقایان دانشگاههای شهر تهران با حضور دکتر نوری مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه، مدیر ورزش شهرداری تهران، کارشناسان ورزشی و نمایندگان ورزش دانشگاه‌ها برگزار شد.

این نشست با حضور "علیرضا بهرمن" معاون ورزش آقایان شهرداری منطقه 6 در محل معاونت شهرداری برگزار و در مورد رشته های منتخب، آیین نامه فنی و زمانبندی مسابقات تبادل نظر شد.

در این جلسه  مقرر شد کارگروه مشترک اجرایی براى اجرای این المپیاد تشکیل شود.

در این نشست "نوری" رییس هیئت ورزش های دانشگاهی استان تهران و مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران، "علیزاده" معاون ورزش قهرمانی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران، "صالح آبادی" معاون ورزش همگانی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران، "رستمیان" معاون تندرستی و تفریحات سالم دانشگاه تهران، "دارین" مدیر ورزش منطقه ۶ شهرداری، "تجلی" دبیر هیئت ورزش های دانشگاهی استان تهران و مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی کاربردی "  حضور داشتند.