نشست صمیمی با سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران

۲۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۰ کد : ۳۷۹۱۹ خبر
جلسه دوستانه دکتر شهبازی و همکاران اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران
نشست صمیمی با سرپرست معاونت فرهنگی  و اجتماعی دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، روز دوشنبه 15 آبان ماه همکاران اداره کل تربیت بدنی با سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نشست دوستانه‌ای داشتند.

در این دیدار دکتر شهبازی، سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه ضمن اظهار خوشحالی از توسعه و بازسازی فضاهای ورزشی، تاکید بر توسعه ورزش بانوان داشتند. ایشان یادآوری نمودند که بهترین مربی های ورزشی در دانشگاه تهران حضور دارند که باید از حضور ارزشمند این عزیزان نهایت استفاده را برد. در این جلسه دکتر نوری، مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه ؛ ضمن ارائه گزارشی کوتاه از 6 ماهه ابتدای سال، به تشریح برنامه های آتی پرداختند. در پایان ضمن اهداء لوح یادبود به دکتر شهبازی، ایشان نیز به مناسبت هفته تربیت بدنی از همکاران اداره کل تربیت بدنی تقدیر نمودند.