اهدا کاپ اخلاق به تیم منتخب لیگ والیبال کارکنان در بخش آقایان

۲۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۲ کد : ۳۷۹۱۶ خبر رویدادهای جاری
برنده کاپ اخلاق به تیم منتخب لیگ والیبال کارکنان در بخش آقایان گرامیداشت هفته دفاع مقدس
اهدا کاپ اخلاق به تیم منتخب لیگ والیبال کارکنان در بخش آقایان

به گزارش روابط عمومی  اداره  کل تربیت بدنی دانشگاه تهران در ادامه جشنواره ورزشی مهر ماه سال 1402 "گرامیداشت هفته دفاع مقدس"  و تجدید میثاق با شهدای گمنام، روز شنبه 13/08/1402 تقدیر از برندگان کاپ اخلاق این دوره از  لیگ والیبال کارکنان در بخش آقایان انجام شد.

مسابقات والیبال لیگ کارکنان دانشگاه تهران از خرداد ماه سال جاری شروع شد. این مسابقات هر هفته 3 روز انجام می‌شد و در مهر ماه سال جاری پایان یافت.

برنده کاپ اخلاق این دوره از مسابقات والیبال لیگ کارکنان تیم اداره کل حراست دانشگاه شد.

.