بیانیه اداره کل تربیت بدنی بر علیه جنایات وحشیانه رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی در حمله به بیمارستان معمدانی غزه

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۷ کد : ۳۷۳۳۴ خبر رویدادهای جاری
به گزارش اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران؛ جامعه ورزشی دانشگاه تهران طی بیانیه‌ای جنایات وحشیانه رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی به بیمارستان معمدانی غزه و به شهادت رساندن بی‌رحمانه غیرنظامیان را شدیداً محکوم کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

چندین روز است که جهان، شاهد یک نسل‌کشی آشکار است. اوج این قساوت و شقاوت و رذالت، شب گذشته در حمله به بیمارستان المعمدانی غزه نمایان شد. مشاهده اجساد تکه‌تکه شده زنان و کودکان؛ مجروحان و همراهان؛ و پرستاران و پزشکانِ این بیمارستان، دل هر انسانی را به درد می‌آورد. این جنایت هولناک، «سبعیت صهونیستی» و «رذالت حامیان غربی صهیونیسم» را به جهانیان نشان داد.

فلسطین نه فقط پارۀ تن اسلام بلکه نماد مظلومیت انسان‌ و تضییع حقوق بنیادی اوست. حق داشتنِ سرزمین؛ حق زندگی در خانۀ پدری و سرزمین مادری. آنچه امروز در نوار غزه می‌گذرد مصداق آشکار نسل‌کشی است.

کدام انسان با وجدان می‌تواند در برابر چنین ظلم فاحشی سکوت نماید؟ بی‌عملی مراجع بین‌المللی نسبت به این جنایت عظیم، ظلمی مضاعف به مردم مظلوم فلسطین و خیانتی آشکار به انسانیت و تمدن انسانی است.

جامعه ورزشی دانشگاه تهران ضمن ستایش روحیۀ سلحشوری گروههای مقاومت، اقدامات ددمنشانه رژیم اشغالگر را شدیدا محکوم می‌کند و از دانشگاهیان، ورزشکاران و عموم مردم دردمند و انقلابی و آزاده دعوت می‌نماید تا در روز چهارشنبه مورخ 1402/07/26 ساعت 15 در مقابل اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران، حملات وحشیانه رژیم غاصب، جعلی و کودک کش صهیونیستی محکوم نمایند.

إِن تَنصُرُواْ ٱللَّهَ یَنصُرکُم وَیُثَبِّت أَقدَامَکُم

.