نتایج مسابقات تیراندازی کارکنان دانشگاه

۲۴ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۳ کد : ۳۷۲۶۵ خبر رویدادهای جاری
گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تجدید میثاق با شهدای گمنام
نتایج مسابقات تیراندازی کارکنان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی  اداره  کل تربیت بدنی دانشگاه تهران در ادامه جشنواره ورزشی "گرامیداشت هفته دفاع مقدس"  و تجدید میثاق با شهدای گمنام 1402، روز دوشنبه و چهارشنبه  دهم و دوازدهم  مهر ماه مسابقات تیراندازی در دو بخش آقایان و خانم‌ها برگزار شد و نتایج زیر حاصل شد:

این مسابقات در سالن تیراندازی دانشکدگان به صورت انفرادی و امتیازی با تفنگ بادی انجام شد و در نهایت نفرات برتر به ترتیب ذیل مشخص شدند:

نفرات برتر خانم‌ها:

نفر اول: مریم رحمانی             با امتیاز 96               از دانشکدگان فنی

نفر دوم: آناهیتا شفارودی          با امتیاز 90.4            از دانشکدگان فنی

نفر سوم: فروغ حسینی             با امتیاز 87.6            از دانشکدگان فنی

نفرات برتر آقایان:

نفر اول: ابوالفضل آشتیانی              با امتیاز 96.2                 از دانشکدگان فنی

نفر دوم: تقی تقسیمی                   با امتیاز 90.4                 از اداره کل حراست

نفر سوم: امین آدینه وند                با امتیاز 89.6                 از دانشکدگان هنرهای زیبا

فهرست اسامی عوامل فنی و اجرایی

بهیاد سوادکوهی: سرپرست فنی