نتایج مسابقات لیگ والیبال کارکنان دانشگاه

۱۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۵ کد : ۳۷۱۴۰ خبر رویدادهای جاری
گرامیداشت هفته دفاع مقدس
نتایج مسابقات لیگ والیبال کارکنان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی  اداره  کل تربیت بدنی دانشگاه تهران در ادامه جشنواره ورزشی مهر ماه سال 1402 "گرامیداشت هفته دفاع مقدس"  و تجدید میثاق با شهدای گمنام، روز چهارشنبه 05/07/1402 مسابقات رده بندی و فینال والیبال انجام شد. این مسابقات که از ابتدای خرداد ماه جاری همزمان با حماسه ازاد سازی خرمشهر قهرمان، با حضور 10 تیم اغاز شده بود، پس از برگزاری 9 هفته رقابت، 8 تیم به مرحله حذفی راه یافتند و پس از برگزاری مسابقات حذفی، چهار تیم دانشکدگان فنی و علوم، دانشکده مدیریت و اداره کل خوابگاه‌ها به جمع 4 تیم پایانی پیوستند و در نهایت نتایج زیر حاصل شد:

در بازی رده بندی تیم امور خوابگاه‌ها با نتیجه دو بر صفر تیم دانشکده مدیریت را شکست داد و مقام سوم را به دست آورد.

در بازی فینال تیم دانشکدگان علوم با نتیجه دو بر 1 تیم دانشکدگان فنی را شکست داد و مقام اول این دوره از مسابقات را کسب نمود.

بدین ترتیب تیم‌های برتر والیبال آقایان به ترتیب:

مقام اول: دانشکدگان علوم

مقام دوم: دانشکدگان فنی