همایش پیاده روی در پردیس مرکزی دانشگاه ۵ مهرماه

۰۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۲ کد : ۳۶۹۴۵ خبر رویدادهای جاری
تجدید میثاق با شهدای گمنام "ویژه هفته دفاع مقدس"
همایش پیاده روی در پردیس مرکزی دانشگاه ۵ مهرماه

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، همایش پیاده روی کارکنان دانشگاه تهران ویژه گرامیداشت هفته دفاع مقدس تجدید میثاق با شهدای گمنام روز چهارشنبه 5 مهر ماه برگزار شد. این مراسم که با استقبال پر شور همکاران محترم از ساعت 7:30 صبح از محل باشگاه کارکنان آغاز شد، پس از 45 دقیقه پیاده روی در پردیس مرکزی دانشگاه و با قرائت فاتحه بر سر مزار شهدای گمنام و تجدید میثاق با آرمانهای شهدای دفاع مقدس و جنگ تحمیلی  به پایان رسید.

پس از کسب فیض از مزار مطهر شهدا و تجدید میثاق با شهدای گمنام، مراسم قرعه کشی برای اهدای جوایز به شرکت کنندگان آغاز شد. در این مراسم جناب حجت الاسلام مرادی "نماینده ولایت فقیه در دانشکده حقوق و علوم سیاسی" بر توسعه ورزش همگانی در دانشگاه تاکید کردند و ضمن اهدای جوایز به همراه مدیرکل تربیت بدنی، از زحمات همکاران اداره کل، بابت برنامه ریزی این رویداد تشکر و قدرادانی نمودند.

.