درخشش تیم فوتسال ایران (کاروان اعزامی دانشگاه تهران) در فستیوال ورزشی یکاترینبورگ روسیه - ۲۰۲۳

فستیوال بین المللی ورزش های دانشگاهی ۲۸ مرداد الی ۹ شهریور سال جاری به میزبانی کشور روسیه در شهر یکاترینبورگ

پیروزی تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه تهران برابر تیم قدرتمند روسیه در فستیوال ورزش های دانشگاهی روسیه- یکاترینبورگ 2023

تیم فوتسال دانشجویان ایران که در قالب تیم دانشگاه تهران در فستیوال جهانی ورزش های دانشگاهی در یکاترینبورگ روسیه شرکت کرده است، عصر گذشته موفق شد با حساب 5 بر 2 از سد تیم دانشجویان روسیه عبور کند و به عنوان تیم نخست گروه راهی دور نیمه نهایی شود. شایان ذکر است تیم فوتسال دانشگاه تهران در دو بازی قبلی هم برابر تیم‌های دانشجویان بلاروس و ازبکستان نیز به برتری رسیده بود و قدرتمند به دور بعدی رقابت‌ها صعود کرد. محمدرضا حیدریان دانش آموخته دانشگاه تهران و بازیکن و مربی سابق تیم ملی هدایت این تیم را برعهده دارد.

این تیم در گروه دوم با دانشگاه های روسیه، بلاروس و ازبکستان هم گروه شده بود. فستیوال بین المللی ورزش های دانشگاهی 28 مرداد الی 9 شهریور سال جاری به میزبانی کشور روسیه در شهر یکاترینبورگ برگزار خواهد شد.