بردهای شیرین تیم ملی فوتسال پسران (کاروان اعزامی دانشگاه تهران) در فستیوال یکاترینبورگ روسیه

فستیوال بین المللی ورزش های دانشگاهی ۲۸ مرداد الی ۹ شهریور سال جاری به میزبانی کشور روسیه در شهر یکاترینبورگ

تیم فوتسال دانشجویان کشورمان (کاروان اعزامی دانشگاه تهران) در فستیوال بین المللی ورزش‌های دانشگاهی روسیه در نخستین دیدار خود مقابل تیم بلاروس به یک پیروزی دلچسب دست یافت. در این دیدار نماینده ایران و کاروان دانشگاه تهران با نتیجه 3 بر 1 برابر نماینده بلاروس  پیروز شد.

همچنین در روز یکشنبه 29 مرداد ماه کاروان فوتسال دانشگاه تهران در برابر نماینده تیم فوتسال ازبکستان به پیروزی پر گلی دست یافت. در این دیدار شاگردان حیدریان موفق شدند با یک نتیجه پر گل 13 بر 3 به پیروزی برسند و به دومین پیروزی خود در این رقابت‌ها دست یابند.

این تیم در گروه دوم با دانشگاه های روسیه، بلاروس و ازبکستان هم گروه شده است. فستیوال بین المللی ورزش های دانشگاهی 28 مرداد الی 9 شهریور سال جاری به میزبانی کشور روسیه در شهر یکاترینبورگ برگزار خواهد شد.

.