افتتاح نهضت "ورزش یک دارو است"

۰۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۵ کد : ۳۶۰۱۴ خبر
افتتاح نهضت "ورزش یک دارو است"

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی؛ در تاریخ 25 اردیبهشت ماه سال جاری نهضت "ورزش یک دارو است" توسط اداره کل ورزش و تندرستی (تربیت بدنی) دانشگاه و مشارکت و همکاری تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران شروع به کار کرد.

در این برنامه که مقرر گردیده روزهای یکشنبه تولید و ضبط شود؛ متخصصان علوم ورزشی، دانش ورزشی و حرکتی اقشار جامعه را ارتقا خواهند داد. همچنین در خصوص راه‌های پیشگیری، درمان و دوره نقاهت بیماری با ورزش، مطالب علمی به روز را با اقشار جامعه به اشتراک خواهند گذاشت.

به این منظور با حمایت دانشگاه 3 برنامه تلوزیونی تدوین شد. همچنین مطالب علمی و کاربردی این برنامه از طریق مجله‌ای، به همین نام یعنی "ورزش یک دارو است" نیز منتشر خواهد شد.