بازی تدارکاتی تیم ملی فوتسال دانشجویان کشور با تیم مس سونگون

۱۰ تیر ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۴ کد : ۳۵۳۹۴ خبر رویدادهای جاری
بازی تدارکاتی تیم ملی فوتسال دانشجویان کشور با تیم مس سونگون

بعد از مسابقات انتخابی برای تشکیل تیم ملی فوتسال دانشجویان کشور، و تشکیل این تیم؛ اولین بازی تدارکاتی تیم ملی فوتسال دانشجویان با بازیکنان ملی پوش مس سونگون انجام گرفت.

در این رقابت دوستانه تیم ملی فوتسال دانشجویان بازی موفق و پرنشاطی را ارائه داد. اما به دلیل قدمت تیم مس سنگون و حضور عوامل ملی پوش در تیم که سال گذشته هم قهرمانی سوپرلیگ ایران رو کسب کرده بودند، در این مسابقه تیم ملی فوتسال دانشجویان بازی را واگذار کرد.

تیم ملی فوتسال دانشجویان در حال حاضر 25 نفر است که در سه بازی شرکت کردند و این تعداد باید به 12 نفر منتخب تغییر کند.

این سری از بازی‌ها به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس روز شنبه سوم تیرماه سال جاری برگزار گردید.