اطلاعیه: فراخوان جذب مجری برای اجرای Sum School ، پایگاه تابستانه در دانشگاه تهران

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۴ کد : ۳۴۸۴۵ خبر رویدادهای جاری
اداره کل ورزش و تندرستی برای اجرای Sum School ، پایگاه تابستانه در دانشگاه تهران فراخوان صادر کرد.

اطلاعیه:

به اطلاع می‌رساند اداره کل ورزش و تندستی دانشگاه تهران در نظر دارد فضاهای ورزشی و اداری خود را جهت برگزاری(Sum school، پایگاه تابستانه) برای فرزندان شاغلین و بازنشستگان دانشگاه تهران را طبق شرایط ذیل به واجدیدین شرایط محول نماید:

1. برگزاری کلاس‌های آموزشی ورزشی، علمی، هنری، فرهنگی و مورد نظر می‌باشد.
  2. تعرفه کلاس‌ها براساس توافق فیمابین تعیین خواهد شد.

علاقمندان، مشخصات، رزومه کاری و سوابق خود را حداکثر تا تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ به آدرس ایمیل ذیل

ارسال نمایند.                ebrahimzadeh_mn@ut.ac.ir