برگزاری مسابقه دو همگانی گرامی داشت سوم خرداد

سجاد منوریان از دانشگاه تهران عنوان سوم ‌مسابقه را کسب کرد.
این مسابقه به همت اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران و با همکاری شهرداری منطقه ۶ تهران بزرگ برگزار شد
برگزاری مسابقه دو همگانی گرامی داشت سوم خرداد

‌مسابقه دو همگانی گرامی داشت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر برگزار شد.

‌به همت اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران و با همکاری شهرداری منطقه 6 تهران بزرگ، یک دوره مسابقه دو همگانی گرامی داشت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر قهرمان برگزار شد.

در این مسابقه،  دانشجویان دانشگاه های تهران، در حد فاصل میدان ولیعصر و خیابان ۱۶ آذر، بصورت رفت و برگشت با هم به رقابت پرداختند.

در پایان مهرداد پروین از دانشگاه آزاد، حسین سنائی از دانشگاه جامع علمی کاربردی و سجاد منوریان از دانشگاه تهران عناوین اول تا  سوم را کسب کردند.

همچنین از طرف برگزار کنندگان به تعداد ۱۴ نفر از شرکت کنندگان ‌جوایز ورزشی اهدا گردید.

لازم به ذکر است در اجرای توافقات اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران و شهرداری منطقه 6 تهران، برنامه های ورزشی مشترک برنامه ریزی و اجرا خواهد شد.