دومین اردوی انتخابی تیم ملی والیبال دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه تهران

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۷ کد : ۳۴۵۷۰ خبر رویدادهای جاری
دومین اردوی انتخابی تیم ملی والیبال دانشجویان کشور  به میزبانی دانشگاه تهران

بعد از مرحله اول  اردوی انتخابی تیم ملی والیبال دانشجویان کشور در اردیبهشت ماه جهت اعزام به مسابقات یونیورسیاد 2023 چین، مرحله دوم این اردو در بازه زمانی ۲ و ۳ خردادماه سال جاری از ساعت ۹ الی ۱۸ برگزار خواهد شد.

به نقل از روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران؛ اردوی والیبال انتخابی دانشجویان کشور در سالن شماره یک این اداره کل در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۲ و ۳ خردادماه ماه برگزار می‌شود. در این اردو از تمام دانشگاه‌های کشور؛ دانشگاه‌های سراسری، دانشگاه آزاد، دانشگاه‌های علوم پزشکی، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فنی و حرفه‌ای و دانشگاه غیر انتفاهی تیم‌های منتخب حضور دارند.

این اردو زیر نظر دکتر منظمی؛ رئیس انجمن والیبال وزارت عتف و دکتر محمدی راد برگزار می‌شود.