نتایج مسابقات فوتسال پیشکسوتان جام معلم و فوتسال گل کوچک جام رمضان

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۶ کد : ۳۴۵۱۲ خبر رویدادهای جاری
نتایج مسابقات  فوتسال پیشکسوتان  جام معلم  و فوتسال  گل کوچک جام رمضان

نتایج مسابقات  فوتسال پیشکسوتان  جام معلم  و فوتسال  گل کوچک جام رمضان (در دو بخش کارکنان و دانشجویان)

همزمان با مسابقات جشنواره دانشجویان و کارکنان دانشگاه تهران (جام رمضان)، مسابقات چهار جانبه فوتسال پیشکسوتان نیز برگزار گردید که نتایج این دوره از مسابقات به شرح زیر صورت گرفت:

مسابقات فوتسال گل کوچک جام رمضان در دو بخش کارکنان و دانشجویان برگزار گردید.

در این مسابقات در بخش کارکنان به ترتیب تیم های دانشکده مدیریت، دانشکدگان فنی، اداره کل امور مالی ب و اداره کل امور مالی الف به مقام های اول تا چهار دست یافتند.

در مسابقات بخش دانشجویان تیم دانشکده مدیریت به مقام اول دست یافت و تیم دانشکده علوم ورزشی و تندرستی  ب  مقام دوم را کسب کرد، همچنین تیم دانشکده علوم ورزشی و تندرستی الف و دانشکدگان ابوریحان به ترتیب سوم و چهارم شدند.

در مسابقات چهارجانبه پیشکسوتان که بمناسبت جام معلم برگزار گردید تیم های دانشکده مدیریت، اصحاب رسانه، دانشگاه امیرکبیر و پیشکسوتان دانشگاه تهران حضور داشتند که در این مسابقات  تیم  دانشکده مدیریت به مقام قهرمانی رسید و تیم دانشگاه تهران دوم شد، و در نهایت تیم اصحاب رسانه به مقام سوم دست یافت.