انتخاب رئیس و دبیر کمیته پیشکسوتان ورزش دانشگاه تهران

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۲ کد : ۳۴۵۰۰ خبر رویدادهای جاری
انتخاب رئیس و دبیر  کمیته پیشکسوتان ورزش دانشگاه تهران

روز دوشنبه 18 اردیبهشت ماه اداره کل تربیت بدنی میزبان دو تن از پیش کسوتان ورزش دانشگاه تهران بود.

در این نشست  که دونفر از پیشکسوتان ورزش دانشگاه تهران؛ جناب آقای غضبان مربی تیم فوتبال و جناب آقای موید همکار سابق این اداره کل حضور داشتند، ضمن تقدیر از ایشان احکام زیر در خصوص افراد نامبرده صادر گردید:

آقای محمدرضا غضبان به عنوان "رئیس کمیته پیشکسوتان ورزش دانشگاه تهران" انتخاب شدند.

و آقای اصغر نقیب موید به عنوان "دبیر کمیته پیشکسوتان ورزش دانشگاه تهران " انتخاب شدند.

پیرو مصاحبه با دکتر نوری، مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران، ایشان اهداف ایجاد کمیته پیشکسوتان ورزش دانشگاه تهران را به شرح زیر یاد کردند:

1. احترام به پیشکسوتان ورزشی و اهمیت جایگاه ایشان در ورزش دانشگاه تهران
  2. اجرای مسابقات چندجانبه در سطح کشور با اهداف مادی و معنوی خیرخواهانه
  3. استفاده از توانمندیها و تجارب ارزشمند علمی و عملی پیشکسوتان و بهره‌گیری از خدمات داوطلبانه آنان در جهت تحقق اهداف سازمانی
  4. ایجاد زمینه برای جلب مشارکت فعال اعضاء پیش‌کسوت انجمن در فعالیتهای فرهنگی، آموزشی و صنفی انجمن
  5. برگزاری جلسات، همایش‌ها و برنامه‌های ویژه برای پیش‌کسوتان در جهت معرفی، تجلیل، تکریم و قدردانی از خدمات آنان
  6. برقراری ارتباط مؤثر با کمیته پیش‌کسوتان سایر اقشار ورزشی به منظور توسعه تفاهم و همکاریهای متقابل
  7. معرفی و اعزام پیش‌کسوتان به همایش‌ها و برنامه‌های ورزشی داخلی و بین‌المللی
  8. ایجاد بانک اطلاعاتی از پیشکسوتان کل کشور و حفظ موقعیت و جایگاه والای آنان و برنامه ریزی مدون جهت ایجاد نشاط و شادابی برای پیشکسوتان

همچنین دکتر نوری اشاره کردند؛ باید از فهرست تهیه شده پیشکسوتان در بازه‌های زمانی مختلف  با توجه به شرایط در مراسم‌های ورزشی تقدیر  صورت گیرد، این کار علاوه بر احترام به پیشکسوتان باعث اشاعه اخلاق ورزشی در بین جوانان خواهد شد.