مسابقه دوستانه بین پیشکسوتان دانشگاه تهران وپیشکسوتان تیم ملی برگزار شد

۲۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۶:۲۲ کد : ۳۳۵۷۹ خبر رویدادهای جاری
مسابقه دوستانه بین پیشکسوتان دانشگاه تهران وپیشکسوتان تیم ملی برگزار شد

مسابقه دوستانه بین پیشکسوتان دانشگاه تهران و پیشکسوتان تیم ملی در مجموعه کوی دانشگاه تهران برگزار شد. این مسابقه به همت اداره کل تربیت بدنی دانشگاه و همکاری اداره کل خوابگاه‌های دانشگاه تهران جهت حمایت از مردم شریف و زلزله زده خوی تدارک دیده شد.

شروع برنامه با پذیرایی مختصر در سالن همایش کوی دانشگاه و توضیحات اجرایی و شکل گیری کمیته پیشکسوتان توسط آقای دکتر نوری، مدیر کل  تربیت بدنی دانشگاه آغاز شد. دکتر نوری ضمن خوش آمدگویی به پیشکسوتان، لزوم پرداختن به ورزش پیشکسوتان دانشگاه را دلیل شکل گیری کمیته مذکور دانسته  که موجب حمایت ورزش و کمکهای مادی و معنوی آن به ورزش دانشگاه و اقشار مختلف جامعه خواهد شد.

آقای محمد غضبان از همکاران پیشکسوت دانشگاه تهران و مربی فوتبال؛ هدایت و مربی گری تیم پیشکسوتان دانشگاه را به عهده داشتند.

این مربی پیشکسوت خاطر نشان کردند سال‌ها است به بهانه‌های مختلف مقوله ورزش پیشکسوتان دانشگاه تهران مطرح می‌شود و تلاش‌های متعددی برای ایجاد کمیته پیشکسوتان انجام گرفته است، ولی متاسفانه به نتیجه نرسیده است. آقای غضبان بابت ایجاد این کمیته اظهار خرسندی کرده و از آقای دکتر نوری قدردانی نمودند.

اعضای دو تیم در مسابقه دوستانه بین پیشکسوتان دانشگاه تهران و پیشکسوتان تیم ملی به شرح زیر بودند:

پیشکسوتان تیم ملی:

آقایان؛ سعید عزیزیان، مرتضی فنونی زاده، بهزاد داداش‌زاده، حمید استیلی، مجتبی شیری، حمید فلاح، فرشاد کرمی، سهراب انتظاری، بهنام طاهر زاده

پیشکسوتان تیم دانشگاه تهران:

آقایان؛ سیدمحمد مقیمی، ابراهیم علیدوست، رضا حیدریان، صادق درودگر، مهدی منافی، علیرضا حسینیان، علی حسین رضایان، محمد مومنی، رضا نوری

پخش آنلاین این مسابقه را تلویزیون اینترنتی دانشگاه به عهده گرفت که جا دارد از دکتر شریفی رئیس تلویزیون اینترنتی دانشگاه و همکارانشان قدردانی گردد. همچنین خبرگزاری مرکزی نیز در خصوص پوشش خبری مسابقه حضور داشتند.

مسابقه با ثبت گلهای دو تیم 8 بر 7 به سود تیم پیشکسوتان تیم ملی به پایان رسید. در پایان، بازیکنان دو تیم به صورت نمادین لباس تیم ملی را امضا و به دانشگاه تهران هدیه نمودند.

این مسابقه با استقبال خوب دانشجویان همراه بود و در پایان مسابقه نیز دانشجویان با پیشکسوتان عکس یادگاری گرفتند.

دکتر نوری مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران ضمن قدردانی از تمامی همکاران  اداره کل تربیت بدنی و مدیر کل محترم کوی جناب آقای دکتر زارع، معاون فرهنگی و ورزشی کوی جناب آقای رضایی  و تمامی دانشجویانی که در برگزاری مسابقه همکاری داشتند تقدیر و تتشکر نمودند. ایشان اظهار امیدواری کردند این مسابقات در طول سال به طور مستمر برگزار شود.

داور مسابقه: ناصر جعفری و علی مرادیان

پزشک: وحید کرد