مسابقه دوستانه فوتسال برای حمایت از مردم شریف خوی -اسفند ۱۴۰۱

۱۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۸:۳۰ کد : ۳۳۴۵۶ خبر رویدادهای جاری
تیم های فوتسال پیشکسوتان دانشگاه تهران و پیشکسوتان تیم ملی در مقابل هم  به میدان می روند.
مسابقه دوستانه فوتسال برای حمایت از مردم شریف خوی -اسفند ۱۴۰۱

روز دوشنبه مورخ ۲۲/‏۱۲/‏۱۴۰۱‬ مسابقه دوستانه فوتسال بین تیم های پیشکسوتان دانشگاه تهران و پیشکسوتان جام جهانی ۱۹۹۸ برگزار خواهد شد.

این دیدار به همت اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران و در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی و به منظور حمایت از هموطنان شریف و زلزله زده شهرستان خوی در محل زمین چمن مصنوعی واقع در کوی دانشگاه برگزار خواهد شد.

از کلیه دانشجویان، شاغلین و سایر عزیزان علاقمند برای تماشای این دیدار مهیج دعوت بعمل می آید.

لازم به ذکر است اعضا هیئت رئیسه دانشگاه نیز جهت همراهی با این برنامه ورزشی در محل مسابقه حضور خواهند یافت.