کسب مقام سوم در اولین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر بین الملل- مازندران

۲۷ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۶ کد : ۳۰۶۲۷ خبر رویدادهای جاری
کسب مقام سوم در اولین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان  پسر بین الملل- مازندران

اولین المپیاد ملی دانشجویان بین الملل به میزبانی دانشگاه مازندران در استان مازندران در بازه زمانی شهریور ماه  سال جاری برگزار شد. این مسابقات در 8 رشته دختران و 8 رشته پسران اجرا شد که دانشگاه تهران در بخش پسران در سه رشته و در بخش دختران در دو رشته‌ جهت حضور در مسابقات اعلام آمادگی نموده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه؛ در بخش پسران که مسابقات در بازه 7 تا 11 شهریوربرگزار شد ۲۴۶ ورزشکار پسر از ۲۳ دانشگاه حضور داشتند که دانشگاه تهران مقام سوم را کسب نمود و نتایج  به شرح زیر صورت گرفت:

در بخش تنیس روی میز

ورزشکاران:

1.محمدرضا عادلی ؛ مقام سوم دوبل آزاد و مقام ششم انفرادی را کسب نمود

2. عدنان سلوم؛  مقام سوم انفرادى و مقام پنجم دوبل را کسب نمود

3.عباس ناصری مقام دوم دوبل آزاد و

4.اعلا اولیا مقام پنجم دوبل را به خود اختصاص دادند.

سرپرست: مهدی نوروزی

مربی: مسیح قربانی

در بخش شطرنج

ورزشکاران؛ مقام سوم تیمی (ماده سریع) را رضا حسینی و نجیب‌الله دریابی کسب نمودند. مقام  دوم تیمی ماده (بلیتس) را رضا حسینی و نجیب‌الله دریابی دریافت و مقام سوم انفرادی (ماده بلیتس) را نجیب‌الله دریابی کسب نمود.

سرپرست: حیدر فلاحی

مربی: امیر حسین اصفهانی

و در بخش دو ومیدانی

ورزشکار؛ محمد اکرام عباسی  در ۱۴۰۰ متر مقام اول و در ۴۰۰ متر مقام چهارم را کسب نمود.

سرپرست: نوری نظری طبا

که در مجموع مقام سوم این دوره از مسابقات را دانشگاه تهران کسب نمود.

سرپرست کاروان پسران در المپیاد دانشجویان بین الملل: مهدی نوروزی