شروع مسابقات پنجمین المپیاد همگانی دانشجویان سراسر کشور

شروع مسابقات پنجمین المپیاد همگانی دانشجویان سراسر کشور

پنجمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور تا ۵ شهریور ماه ۱۴۰۱ در شهر کرد ادامه دارد و پس از پایان، تیم های برتر اعلام و از آنها با اهدای جوایز و لوح تجلیل خواهد شد.
گفتنی است در این مسابقات، تیم های ورزشی پسران  ۹۲دانشگاه کشور و ۱۱۰۰ ورزشکار با هم به رقابت می پردازند. همچنین بالغ بر هزار نفر از دختران سراسر کشور از ۸۳ دانشگاه در این المپیاد حضور دارند.

رییس دانشگاه شهرکرد خاطر نشان کرد: بدون شک ورزش به خصوص ورزش همگانی که از ورزش های کم هزینه است، در تقویت فضای علمی جامعه و دانشگاه ها تاثیرگذار است و با توجه به اینکه دانشگاه ها جریان ساز هستند می توانیم این روند را به جامعه تسری دهیم.
دکتر پیرعلی گفت: جامعه سالم باعث پیشرفت و توسعه کشور است که تحقق این مهم در گرو سلامت جسم و روح افراد است.