اسپانسر مسابقات اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران

۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۷ کد : ۳۰۰۹۸ خبر رویدادهای جاری
اسپانسر مسابقات اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران

مجموعه‌ی داریا همراه پایتخت در حوزه‌ی واردات گوشی، تبلت و لوازم جانبی به عنوان نماینده رسمی فروش و خدمات پس از فروش سامسونگ در ایران فعالیت می کند و با در دست داشتن حدود 40 درصد از سهم بازار محصولات سامسونگ موبایل به عنوان بزرگ‌ترین واردکننده‌ی این برند جهانی در ایران شناخته می‌شود.  تمام کارشناسان فنی داریا ورک‌شاپ‌ها و دوره‌های تخصصی مربوطه را زیر نظر سامسونگ گذرانده‌اند و همه‌ی قطعات و تجهیزات مورد نیاز مستقیما از طریق شرکت سامسونگ تامین می‌شوند و در حال حاضر با بیش از 16 شعبه و 60 نمایندگی در سطح کشور،بعنوان رتبه اول خدمات پس از فروش تلفن همراه در ایران شناخته می شود.