کسب مدال طلای تیمی بدمینتون دختران - در پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور

۲۵ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۱ کد : ۲۹۵۵۴ خبر رویدادهای جاری

در طی بازی ها و مسابقات پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور در شهر تبرریز؛ که در بازه مسابقات دانشجویان دختر انجام می شود و تا  تاریخ 27/04/1401 ادامه دارد، تیم بدمینتون دختران در مجموع امتیازات تیمی و انفرادی؛ موفق به اخذ مقام اول این دوره از مسابقات در المپیاد پانزدهم شد.

در رشته بدمینتون دانشگاه تهران در سه بخش تیمی، دوبل و انفرادی مقام اول رو کسب کردند.

اسامی اعضای تیم بدمینتون دختران:

سارا کیوان

فاطمه صادقی

نرگس افشاری

لیلا مصلحی

ساره امینیان

پرنیا نبوی

مربی: صحابه فرد

سرپرست: سهیلا ضیابری

مسئول رشته: زهره سفالی

همچنین در بخش دوبل خانم ها سارا کیوان و نرگس افشاری مقام اول مسابقات رو کسب کردند.

در بخش انفرادی هم خانم ساره امینیان مقام اول مسابقات رو بدست آورد.