مراسم تجلیل از مقام آوران دانشگاه تهران در مسابقات منطقه یک دانشگاه‌های سراسر کشور

انتخابی پانزدهمین المپیاد
۰۷ تیر ۱۴۰۱ | ۱۶:۱۳ کد : ۲۹۰۸۸ خبر رویدادهای جاری

پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با مشارکت ۵ هزار شرکت کننده در دو بخش پسران و دختران تابستان امسال در دانشگاه تبریز و در سه رشته تیمی و ۷ رشته انفرادی برگزار خواهد شد.

گفتنی است که دانشگاه تهران در مسابقات انتخابی منطقه یک کشور (در مجموع تیمی و انفرادی) رتبه نخست را از آن خود کرده است.

در این راستا جهت تجلیل از مقام آوران مسابقات انتخابی پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی، مراسمی با حضور مسئولین محترم وزارت علوم تحقیقات و فناوری، هیئت رئیسه ی محترم دانشگاه و مسئولین محترم کمیته ملی المپیک، در روز دوشنبه مورخ 13 تیرماه سال جاری در سالن ورزشی شماره یک این اداره کل از ساعت 15:30 الی 17:30 برگزار خواهد شد.