تمرینات ورزشی رشته کشتی- آماده سازی برای المپیاد پانزدهم

۰۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۸:۳۴ کد : ۲۹۰۶۶ خبر رویدادهای جاری
تمرینات ورزشی رشته کشتی- آماده سازی برای المپیاد پانزدهم

پیرو حضور در پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور در رشته کشتی ازاد و فرنگی،

که  در این مسابقات دانشگاه تهران توانست با کسب مقام قهرمانی دانشگاه های منطقه یک، جواز حضور در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاههای کشور را کسب کند. این مسابقات درتیر و مرداد ماه سال جاری در تبریز برگزار می شود.

روز سه شنبه مورخه 1401/3/31 در ساعت 18 عصر تمرین تیم با حضور 20 نفر در سالن کشتی دانشکده تربیت بدنی شروع شد در این راستا فیلم بردار سایت دانشگاه که برای گزارش و تهیه فیلم و عکس مراجعه کرده بود گزارش تهیه گردید و با حضور  دکتر واحدی زاده مدیر کل محترم اداره کل جهت بازدید و سرکشی در سالن حضور داشتند. بچه های تیم با رضایت خاطری همراه با آقای حسن محمودآبادی مربی تیم با یک سری تمرینات فشرده جهت آمادگی هر چه تمام تر تیم برای حضور در مسابقات المپیاد تبریز به مرور فن پرداختند.

تمرینات تیم دانشگاه تهران بصورت مدون تا شروع مسابقات ادامه خواهد داشت