گزارش مسابقات والیبال دانشجویان ویژه جام رمضان

۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۶ کد : ۲۸۵۴۶ خبر رویدادهای جاری
گزارش مسابقات والیبال دانشجویان ویژه جام رمضان

روز یکشنبه مورخ 1401/2/18 به مدت 10 روز در محل سالن شماره یک مسابقات والیبال دانشجویان با حضور 6 تیم و 24 نفر ورزشکار و تعداد 12 نفر مربی و سرپرست برگزار گردید.

تعداد  6 تیم در دو گروه الف و ب تقسیم شدند، از هر گروه دو تیم به دور بعد صعود کرد  و به صورت ضربدری با هم به رقابت پرداختند و برندگان به دیدار پایانی راه یافتند. تعداد 10 بازی در این دوره به شرح زیر صورت گرفت:

گروه الف                                                گروه ب

1- تربیت بدنی                                         1- دامپزشکی

2- علوم                                                 2- جغرافیا

3- فنی                                                   3- حقوق

از گروه الف تیم های دانشکدگان فنی و تربیت بدنی و ازگروه ب تیم های دانشکده دامپزشکی و حقوق به دور بعد صعود کردند و بعد از بازی های رده بندی تیم های دانشکده تربیت بدنی و فنی برای کسب مقام اول و دوم و تیم های  دانشکده دامپزشکی و حقوق برای مقام های رده بندی به رقابت پرداختند. در نهایت تیم تربیت بدنی مقام اول، دانشکدگان فنی دوم و دانشکده دامپزشکی سوم و دانشکده حقوق چهار به خود اخنصاص دادند.

اسامی داوران : فریدون فرزانه امیر خسروی رضا فرخ زاده اصغر نقیب موید

سرپرست فنی مسابقات : اصغر نقیب موید