گزارش مسابقات والیبال کارکنان ویژه جام رمضان

۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۷ کد : ۲۸۵۴۵ خبر
گزارش مسابقات والیبال کارکنان ویژه جام رمضان

روز یکشنبه مورخ  18/2/1401 به مدت 10 روز در محل سالن شماره یک مسابقات والیبال کارکنان با حضور 12 تیم و 48 نفر ورزشکار و تعداد 20 نفر مربی و سرپرست برگزار شد.

تعداد  12 تیم در دو گروه الف و ب جای گرفتند. از هر گروه دو تیم به دور بعد صعود کرد و به صورت ضربدری با هم به رقابت پرداختند و برندگان به دیدار پایانی راه یافتند.

گروه بندی اساتید و کارکنان

گروه الف                                             گروه ب

1- فنی                                               1- دامپزشکی

2- زبان های خارجه                               2- تربیت بدنی

3- علوم                                             3- حراست

4- ادبیات                                           4- معاونت آموزشی

5- معاونت پژوهشی                               5- جغرافیا

6- منابع انسانی                                    6- آی بی بی

تعداد 34 بازی صورت گرفت، از گروه الف تیم های فنی و زبانهای خارجی و از گروه ب تیم های دانشکده جغرافیا و دامپزشکی به دور بعد راه یافتند. در مرحله ضربدری  تیم های فنی و دامپزشکی بر حریفان خود پیروز شدند و به فینال راه یافتند و تیم های جغرافیا و زبانهای خارجه به دیدار رده بندی راه پیدا کردند که در پایان مسابقات تیم دانشکده دامپزشکی به مقام اول، دانشکدگان فنی مقام دوم و دانشکده زبانهای خارجی مقام سوم و دانشکده جغرافیا مقام چهارم کسب کردند.

اسامی داوران : فریدون فرزانه امیر خسروی رضا فرخ زاده اضر نقیب موید

مسئول رشته و برگزاری: محمدحسن رستمیان