کسب سهمیه المپیاد ۱۴۰۱- تبریز؛ در رشته دومیدانی دختران توسط دانشگاه تهران

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۱ کد : ۲۸۲۷۲ خبر رویدادهای جاری
کسب سهمیه المپیاد ۱۴۰۱- تبریز؛ در رشته دومیدانی دختران توسط دانشگاه تهران

در ادامه برگزاری مسابقات و تمرینات آمادگی و انتخابی پانزدهمین المپاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور؛

مسابقات دو و میدانی دختران دانشگاه‌های منطقه یک (کسب سهمیه المپیاد 1401- تبریز)  در روز یکشنبه مورخ 1401/03/08 به میزبانی دانشگاه فرهنگیان برگزار شد. در این مسابقات دانشگاه تهران توانست با 11 مدال طلا، 3 نقره و 2 برنز و کسب 94 امتیاز به مقام اولی مسابقات انتخابی دست یافته و عنوان نماینده دانشجویان سراسر کشور به پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان راه یابد.

اعضای تیم از راست : کیمیا شاهپور زاده، مائده غلامی، فاطمه حصاری، زهرا کریمی، وریشه محمودیان، ناهید اربطی، زهرا خلیفه، ثنا ناوه کش، سپیده حسینخانی، مهسا میرزا طبیبی، مسئول رشته دو و میدانی الهام بهرامی

ردیف بالا از راست: سرپرست تیم سحر سواری، مربی تیم خانم دکتر محبوبه غیور

پرمدال ترین بازیکنان : زهرا کریمی و مائده غلامی هر کدام با سه مدال طلا