گزارش مسابقات شوت گل کوچک- بخش بانوان

۲۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۲ کد : ۲۵۲۸۸ خبر رویدادهای جاری
گزارش مسابقات شوت گل کوچک- بخش بانوان

مسابقات شوت گل کوچک کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه به مناسبت بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی از تاریخ 19 لغایت 26 دیماه و با حضور 8 تیم برگزار شد.

اسامی تیم‌های شرکت کننده:

معاونت آموزشی- دانشکده های زبانها و ادبیات خارجی، ادبیات، علوم اجتماعی، اقتصاد و دانشکدگان فنی، ابوریحان و البرز

در ابتدا تیم‌های شرکت کننده با هم به رقابت پرداختند و با توجه به تعداد گل‌های ثبت شده رده بندی شدند.

در مرحله بعد 4 تیمی که امتیاز بالاتری کسب کرده بودند در یک جدول قرار گرفته و به صورت دوره‌ای با هم به رقابت پرداختند و سرانجام با توجه به امتیازات کسب شده نتایج زیر بدست آمد:

مقام اول: دانشکدگان البرز

مقام دوم: دانشکده زبانها و ادبیات خارجی

مقام سوم: دانشکدگان فنی

ضمنا دو تیم معاونت آموزشی و ابوریحان نیز با توجه به نظم و انظباط، روحیه همکاری و رعایت کامل قوانین و مقررات مسابقه به عنوان تیم اخلاق انتخاب شدند.