مسابقات مجازی همگانی شطرنج دانشجویان دختر وپسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور با میزبانی دانشگاه تهران

۲۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۰ کد : ۲۴۲۶۸ خبر رویدادهای جاری

واگذاری میزبانی مسابقات همگانی شطرنج آنلاین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور به دانشگاه تهران صورت گرفت. این مسابقات طبق آئین نامه فنی پیوست برگزار خواهد شد.

متقاضیان محترم؛ اسامی دانشجویان آن دانشگاه را طبق دستورالعمل، حداکثر تا تاریخ سه شنبه ۲۳ آذر ماه به شماره فکس ۶۶۴۸۳۵۲۶-۰۲۱ ارسال نمایند.

زمان مسابقه: جمعه ۲۶ آذر، ساعت ۱۵

معرفی یک نفر از کارشناسان دانشگاه به عنوان سرپرست تیم‌های شرکت کننده، الزامی است.

آیین نامه مسابقات در لینک زیر موجود است:

/file/download/news/1639380660-1400.pdf