یک دوره مربیگری درجه سه شطرنج به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد.

۰۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۶ کد : ۲۳۹۲۲ خبر رویدادهای جاری
در این آزمون، ۲۰ نفر از اعضا هیئت علمی، مدیران و کارشناسان ورزش دانشگاه های کشور حضور داشتند.
یک دوره مربیگری درجه سه شطرنج به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد.

با رایزنی انجلام شده توسط انجمن شطرنج اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم با فدراسیون شطرنج، مجوز برگزاری یک دوره مربیگری درجه 3 اخذ شد و این دوره از روز شنبه 29 آبان الی چهارشنبه 3 آذر به میزبانی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد.

آزمون این دوره در تالار گفتگو برگزار شد و 5 نفر از اعضاء هیئت علمی و کارشناسان دانشگاه تهران نیز در دوره شرکت نمودند.

لازم به ذکر است محمد ابراهیم زاده، مربی بین المللی و رئیس انجمن شطرنج وزارت علوم و کارشناس ارشد اداره کل تربیت بدنی، بعنوان مدرس، اجرای این دوره را بر عهده داشت.