گزارش بازدید از دانشگاه شهید رجایی در تاریخ ۲۴ مهرماه سال ۱۴۰۰ از ساعت ۱۰ الی ۱۲

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۴ کد : ۲۲۶۴۷ خبر رویدادهای جاری
دکتر مجید واحدی زاده دبیر منتقطه یک ورزش دانشگاه ها از دانشگاه شهید رجایی بازدید نمود.

در این نشست که با حضور خانم دکتر ادیب پور و آقای دکتر واحدی زاده دبیر ورزش دانشگاه های منطقه یک کشور و آقای نوری نظری طبا مسئول اجرایی دبیرخانه ورزش دانشگاه‌های منطقه یک کشور برگزار گردید. خانم دکتر ادیب پور ضمن خیرمقدم به میهمانان جلسه، گزارشی از عملکرد اداره تربیت بدنی دانشگاه شهید رجایی ارائه نموده و در رابطه با مشکلات بودجه ای این دانشگاه نظرات خود را اعلام نمودند. آقای دکتر واحدی زاده ابراز امیدواری نمودند با تعامل با اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم بتوانند مشکلات دانشگاه شهیدرجایی را رفع نموده و ترتیبی اتخاذ گردد که در جلسه شورای اداری این دانشگاه حضور یابند.

همچنین آقای دکتر واحدی زاده ابراز داشتند؛ رویکرد دبیرخانه ورزش دانشگاه‌های منطقه یک کشور تعامل و همکاری با کلیه دانشگاه‌های منطقه می باشد.

در پایان از کلیه اماکن ورزشی دانشگاه شهیدرجایی بازدی بعمل امد و راهکارهای پیشنهادی ارائه گردید.