دکتر واحدی زاده با هادی بشیریان در محل فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی دیدار نمود.
۱۰ مهر ۱۴۰۰ | ۲۲:۰۷ کد : ۲۱۶۴۴ خبر رویدادهای جاری
در این دیدار طرفین در زمینه های انجمن های ورزشی، برگزاری المپیاد استانی و سایر موارد مورد علاقه با هم گفتگو و تبادل نظر نمودند.

نشست سرپرست هیئت ورزش های دانشگاهی استان تهران با رئیس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی در محل این فدراسیون برگزار شد.
در این نشست هادی بشیریان، رئیس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی ضمن خیرمقدم به میهمانان جلسه، بر توجه ویژه به انجمن‌های علمی، کیفی سازی مسابقات دانشجویان با برگزاری مسابقات بصورت المپیاد ملی، تشکیل انجمن‌های ورزشی و برگزاری مجمع انتخاباتی این هیئت تا پایان مهر ماه تاکید نمود.

وی همچنین ابراز امیدواری نمود با تعامل با هیئت های ورزش سراسر کشور، مسابقات المپیاد استانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ برگزار شود.

دکتر واحدی زاده سرپرست هیئت ورزش های دانشگاه‌ های استان تهران نیز رویکرد هیئت استان تهران را تعامل و همکاری با کلیه دانشگاه‌های استان تهران و فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی دانست و  برگزاری کارگاه های تخصصی و دوره‌های آموزشی برخط را از جمله نیازهای ورزش دانشگاهی در شرایط فعلی برشمرد.

وی همچنین بر آمادگی هیئت استان تهران برای میزبانی اردوی های انتخابی و تدارکاتی تیم های ملی دانشجویان کشور در رشته های مختلف تاکید نمود.

در این دیدار نوری نظری طبا مسئول اجرائی هیئت ورزش های دانشگاهی استان تهران هم حضور داشت.